De Nederlanden* kookt met SCANPAN
Advertorial
Foto Romi Wijnen

[Foto's] De Nederlanden* kookt met SCANPAN

Maandag 11 november kwamen Meester-kok Wilco Berends (restaurant De Nederlanden* in Vreeland) en de Deense sterrenchef Wassim Hallal (restaurant Frederikhøj* in Aarhus) samen om een ‘four hands lunch’ te bereiden in het restaurant van Berends.

Duurzame pannen
De gasten konden kennismaken met de chefs en met SCANPAN, een Deens, duurzaam pannenmerk waarmee gewerkt wordt in de keuken van deze chefkoks. Berends en Hallal zijn beide ambassadeur van het duurzame pannenmerk. SCANPAN is een Deens merk en is vooral bekend van de koekenpannen met anti-aanbaklaag. Deze worden geproduceerd in Denemarken en zijn gemaakt van recycled aluminium. De missie van de ontwikkelaars is dan ook om de chefs binnen de horeca, maar ook de thuis kok ervan te overtuigen niet een pan voor een paar weken te kopen, maar te kiezen voor een pan van hoge kwaliteit. Naast de anti-aanbakproducten, bevat het assortiment van SCANPAN ook professionele series voor grootkeukens.

Bekijk onder de foto's van de dag van Romi Wijnen.

Gerelateerd nieuws