Sterrestaurant De Nederlanden in Vreeland serveert deze zomer voor het eerst ontbijt op de eigen boot van gasten.
Het hotel-restaurant ligt direct aan het water van de Vecht. Het ontbijt op de eigen boot is onderdeel van het sloepenarrangement. Gasten kunnen aanmeren aan de eigen kade van de horecazaak.
Het sloepenarrangement is naar keuze met of zonder hotelkamer, maar omvat in elk geval een diner en een ontbijt geserveerd op de sloep.
Sommelier
Björn van Aalst is overigens de nieuwe assistent-sommelier bij De Nederlanden. Hij werkt er zodoende samen met gastvrouw Caroline Berendsen, maitre Teun IJff en sommelier Jan-Willem van der Hek.
Bas Verheul maakte promotie en is nu chef de cuisine. Hij is de rechterhand van patron cuisinier Wilco Berends.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

