In het voormalige pand van Keuken & Deli aan de Oosterkade in Utrecht openen op 24 oktober de deuren van een nieuw restaurant: Gare du Sud. Voormalig Michelinsterrenchef Jeroen Robberegt (Grand Hotel Karel V) zwaait de scepter over de keuken.
Dat schrijft Frisse Mosterd. Het restaurant is van eigenaren Kasper en Joris Visser. Zij wilden een bar, bistro en friterie in één. Gare du Sud is een knipoog naar het nieuwe treinstation Vaartsche Rijn dat een paar maanden geleden opende.
Kleine gerechten
Bij Gare du Sud worden straks kleine gerechten geserveerd. Voormalig Michelinsterrenchef Jeroen Robberegt zwaait de scepter over de keuken.
Interieur
In het interieur zitten veel bruintinten verwerkt. Zo bestaat het restaurantgedeelte uit houten tafels en bruin leren stoelen. De zwart stalen scheidingswand is de eyecatcher van de zaak. Op 24 oktober openen de deuren van Gare du Sud.

