Int. toppatissiers bij Pastryschool040
Personeel

Int. toppatissiers bij Pastryschool040

Pastryschool040 biedt een uniek lesprogramma aan voor vakmensen binnen de horeca en vatering. Dit jaar komen twee internationale toppatissiers hun kennis delen met de cursisten.

Internationale toppatissiers Marike van Beurden en Jordi Pluigvertcolomer komen naar Pastryschool040. Op de school wordt gewerkt in kleine groepen tot maximaal 10 personen, deze groepen krijgen van twee vakmannen les. 

Plated dessert en techniek
Vandaag en morgen gaat Marike van Beurden een gastles verzorgen. Zij won de World chocolate masters Nederland en was 2de in Parijs op de World chocolate masters. Ook won zij de Dutch pastyawards en nog meerdere wedstrijden internationaal. Marieke was onder andere chef patissier in Hongkong Caprice *** en nog op meerdere plekken in de wereld.Tegenwoordig geeft zijn trainingen en doet zij consulting. De training die Marike bij ons geeft is plated dessert.  Op 9 en10 september komt Jordi Pluigvertcolomer, bekend van het Sosa en Michel Cluizel maar ook van het boek “evolution”.  Hij was chef patissier bij el cellar de can rocca *** en ook bij patisserie zaak Baixas lid van “relais dessert” in 2007 was hij finalist bij de wedstrijd “the best dessert of restaurant”. Hij reist al jaren heel de wereld over om vakmensen te trainen. Hij verzorgt een gastles vol nieuwe innovatieve technieken. Zowel voor de gastronomie als voor de patisserie bruikbaar. 
Voor inschrijvingen info@pastryschool040