Ijver zoekt mensen
Personeel

Ijver in Amsterdam zoekt mensen

Eind juli 2019 is het zo ver: dan opent IJver  haar deuren. Op deze locatie op de industriële en levendige NDSM-werf kun je straks genieten van een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of van een gezellige borrel. Maar dat kan natuurlijk niet zonder een goed geolied, gastvrij en ijverig team.

Door middel van een Facebook campagne (al meer dan 50.000 keer bekeken) is bar-restaurant IJver op zoek naar een gloednieuw team om samen de leukste zaak van Amsterdam neer te zetten. Van jonge runners tot shift leaders, van leergierige hulp-koks tot volwaardige souschefs en alles er tussen in. Oftewel gedreven, gastvrije, gepassioneerde, gekke (een tikkeltje dan) en vooral gezellige mensen die het team komen versterken.

Eigenzinnige gerechten
In de voormalige Scheepsbouwloods op de NDSM-werf, waar maandelijks de vlooienmarkt IJhallen wordt gehouden, is in de centrale loods hard gewerkt aan een acht meter hoog restaurant met een groot terras. Ondernemers Reinout Ezinga, Sikko de Jong, Tim Jongens, Herman Klukkert en Arne Kleijn hebben samen met ontwerpers Adam Marshall en Teske Clijsen (Koelhuis Frigo) de authentieke en industriële elementen van het robuuste pand gecombineerd met felle kleuren, planten, comfortabel meubilair en bijzondere objecten. Voor een stoere uitstraling zijn de muren bekleed met koudgewalst staal dat handmatig met een gasbrander is bewerkt. De ruimte is flexibel ingedeeld waardoor er ook meetings, presentaties en feestjes van vijf tot vijfhonderd man kunnen worden gehouden.  

Bier en wijn
IJver krijgt 34 tappunten, serveert biercocktails en heeft zo'n honderd verschillende bieren op fles. Ook de wijnliefhebber komt aan zijn trekken met een assortiment wijnen van een lokale wijnleverancier. Ben jij die hardwerkende en gastvrije superkracht waar IJver naar op zoek is? Stuur dan een mail met je cv naar werken@ijveramsterdam.nl.

Kijk hier voor een preview van de zaak