Kreeftseizoen geopend bij 5&33

Kreeftseizoen geopend bij 5&33

Onlangs werd het kreeftenseizoen geopend in restaurant 5&33 in Amsterdam. Iedere donderdag staat er tot eind juni in het teken van 'Lobster Thursday'. Het is de opvolger van hun succesvolle concept 'Truffle Tuesday'. Het restaurant speelt hiermee in op de populariteit van menu's waarbij één product centraal staat.

Steeds meer horecazaken zetten op succesvolle manier één bepaald product centraal. Denk aan de restaurants met focus op hamburgers, kip en binnenkort komt er zelfs een ceviche-restaurant in Amsterdam. Maar wat doe je als je geen focus hebt op ée'n product? Restaurant 5&33 introduceert daarom regelmatig een nieuw concept rondom één product.

Lobster-pasta
Na het grote succes van Truffle Tuesday, waar chef Julius Jaspers het gezicht van was, kunnen gasten sinds 4 april bij 5&33 elke donderdag een menu van twee gangen met kreeft bestellen voor 35 euro. De chef serveert vooraf een salade met asperges en kreeft, gevolgd door lobster-pasta met een glas champagne.