Vanaf vandaag viert Hoofdstad Brasserie in Amsterdam de Franse keuken en gastronomie tijdens de week van Goût de France. Van 21-28 maart 2019 serveert Hoofdstad Brasserie een 4-gangen menu geïnspireerd op ‘de Provence’, het zuiden van Frankrijk. Een unieke gelegenheid om Frankrijk te proeven en te ervaren.
Voor het vijfde jaar op rij viert het evenement ‘Goût de France’ op feestelijke wijze de vitaliteit van de Franse keuken, die koks uit de hele wereld met elkaar verbindt. Ieder jaar op 21 maart draagt ‘Goût de France’, georganiseerd in 150 landen op initiatief van het Franse ministerie van Europa en Buitenlandse Zaken, bij aan de bloei van de Franse keuken in alle windstreken.
Frans menu
De Ambassade van Frankrijk in Nederland en haar partners nodigen Nederlandse restaurants, van haute cuisine tot bistro, uit om deel te nemen aan deze wereldwijde viering van de Franse gastronomie, door op 21 maart aanstaande en de daar op volgende dagen een Frans menu te serveren aan hun gasten. Waan jezelf langs de Seine, terwijl u geniet van de exceptionele uitzichten over de Amstel. Executive Chef Tjaco van Eijken en Chef Sebastian Baquero Garces blijven keer op keer verrassen met de echte smaken van Frankijk. Speciaal voor Goût de France, serveert Hoofdstad Brasserie dit menu voor €49,- per persoon, exclusief dranken.
Benieuwd? Het menu is beschikbaar voor lunch en diner van 21-28 maart en te reserveren via: restaurant@deleurope.com

