Branchenieuws

Tips en trucs voor horecamedewerkers

SVH heeft een gratis digitaal hulpmiddel voor horecaondernemers gelanceerd, het SVH Inwerkprogramma. Dit programma biedt nieuwe werknemers handvatten in de vorm van concrete tips en trucs om aan de slag te kunnen gaan.

Het SVH Inwerkprogramma is gevuld met algemene horecacontent, zoals informatie over personeelsvoorzieningen, instructies voor de omgang met gasten, klachtenafhandeling en verkoopgesprekken. De algemene content kan door de ondernemer naar wens aangevuld, aangepast of verwijderd worden. Ook heeft de ondernemer de mogelijkheid de vormgeving van het programma aan te passen aan die van zijn eigen onderneming.

Het SVH Inwerkprogramma is voor een groot deel gefinancierd door de branche en ontwikkeld voor en door horecaondernemers. Via SVH kunnen ondernemers tot 1 september 2010 gratis gebruik maken van het systeem.
Om direct aan de slag te gaan, zijn een internetaansluiting en het inschrijfnummer van het bedrijfschap Horeca en Catering de enige vereisten. De ondernemer gaat eerst naar www.horeca.nl, klikt op ondernemen en tenslotte op hulpmiddelen.