Branchenieuws

Sofitel The Grand opent Bridges Fins & Vins

Sofitel The Grand opent maandag 23 november restaurant, raw bar, cocktailbar en vinothèque Bridges Fins & Vins.

Bridges legt zich toe op Fins (vis) en Vins (wijn). Het eten komt van de Franse chef Aurélien Poirot, die hier alles zo puur mogelijk wil bereiden, aangevuld met locale, biologische groenten.

Selectie
Poirot: "Wij bieden de gast een brede selectie aan verse vis en zeevruchten, zowel in het restaurant als in de raw bar. Van oesters, kreeftsandwiches en delicate vistartaar tot kraakverse vis. Bereid terwijl de gast toekijkt."

"Hier voegen wij vervolgens verse ingrediënten aan toe die de smaak en het karakter van de vis perfect tot zijn recht laten komen. De gerechten behouden zo hun puurheid en zijn licht verteerbaar. En door vooral met lokale, biologische groenten te werken krijgt de gast een perfecte combinatie van verse Hollandse vis en groenten, bereid met een Franse twist."

Wijnen
Sommelier Hans Tuin voorziet de gasten met door hem samengestelde wijnarrangementen en vintage champagnes uit de wijnkelder. Diverse wijnen zijn tevens per glas te bestellen.

Inrichting
Bridges is qua inrichting geïnspireerd op de kleuren en vormen van het schilderij van Karel Appel dat de entree siert. Het heeft een open en toegankelijke sfeer. Franse invloeden zijn bijvoorbeeld te herkennen in de selectie van de kaastrolley en in de mogelijkheid om privé en exclusief te dineren.


Ook onze horecanieuwsbrief ontvangen? Klik
hier.
Horeca Entree zit ook op
Twitter.