Afgelopen weekend kon alvast worden proefgegeten in het nieuwe restaurant van driesterrenchef Sergio Herman: Pure C in Cadzand.
Dit schrijft Ton de Zeeuw op SpecialBite. Het restaurant is gerealiseerd in het al bestaande strandhotel Cadand. Volgens De Zeeuw klopt alles an het plaatje.
"De keuken is in orde, het verbouwde restaurantgedeelte gebruiksklaar en de brigades ingespeeld."
Een kloon
Volgens De Zeeuw is Pure C culinair gezien een kloon van Hermans driesterrenrestaurant Oud Sluis in Sluis. Souschef Syrco Bakker en bedieningsmedewerkers Jacco La Gasse en Maarten Hamelinck van Oud Sluis zijn dan ook overgestapt naar Pure C.
Komende week zullen de eerste gasten worden ontvangen, de officiële opening is gepland op maandag 15 maart en na een ingrijpende verbouwing van het hotel is het gehele complex in 2011 klaar, aldus SpecialBite.
---
Horeca Entree heeft een nieuwe Twitter-account.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep.

