Randy Karman zal vanaf heden het team leiden van restaurant The White Room* in Amsterdam, in NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky, samen met signatuurchef Jacob Jan Boerma***. Hij neemt hiermee het stokje over van Arturo Dalhuisen, die op zijn verzoek in goed overleg bij The White Room vertrekt en zich wil richten op zijn toekomst buiten NH.
Dalhuisen heeft gedurende de afgelopen drie jaar met zijn team, in zeer korte tijd, voor The White Room een Michelinster verworven. Het team van The White Room en NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky bedanken hem in een persbericht voor zijn inzet, gedrevenheid en passie en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière.
Lijn voortzetten
Karman zegt over zijn nieuwe stap in zijn carrière bij The White Room: “Als sous-chef en rechterhand van Arturo heb ik mij de signature van The White Room volledig eigen gemaakt. Ik kijk ernaar uit om samen met Jacob Jan Boerma de huidige lijn voort te zetten en de gasten een fantastische culinaire beleving te blijven bieden met gerechten die alle zintuigelijke mogelijkheden van smaak bevatten, hetgeen The White Room zo kenmerkend maakt.” Jacob Jan Boerma voegt hieraan toe: “Ik vind het geweldig om wederom met een talentvolle, gemotiveerde chef te mogen werken aan de ambities van The White Room.”
Over Karman
Karman startte in 2012 zijn carrière als leerling in verschillende sterrenzaken bij diverse topchefs, waarna hij in Jacob Jan Boerma’s Restaurant De Leest*** in Vaassen als chef de partie een jaar in de keuken werkte. Vervolgens ging hij aan de slag bij Restaurant Bord’Eau* van hotel De l’Europe in Amsterdam om zijn culinaire horizon te verbreden als demi chef de partie.

