Na een succesvolle eerste editie, die binnen 5 uur was uitverkocht, gaat het Bourgondische concept, de Spijsveiling, in de herkansing.
De eerste editie van 's werelds eerste en enige Spijsveiling was een zeer geslaagd culinair experiment. Er is hoog geboden, slim gespeeld, flink gedronken, heerlijk gegeten en veel gelachen. Dus wordt het nog eens dunnetjes over gedaan met nieuwe veilingstukken, wijnen, verhalen en vlogs.
BIjzondere verhalen
De Spijsbereiders gaan weer op zoek naar de mooiste producten met bijzondere verhalen. Deze worden gedurende avond verwerkt tot culinaire kunststukken die geveild worden. Het worden bourgondische avonden met de mooiste wijnen en verrassende producten. Iedere avond is er plek voor 80 gasten die tijdens de veiling het menu naar hun hand kunnen zetten. Wederom dient de Mariakapel in hartje ’s-Hertogenbosch als podium voor de Spijsveiling. De pastoor en misdienaars worden ingewisseld voor de veilingmeester en culinaire kunstenaars. De Spijsveiling vindt plaats op 11, 12, 13 en 14 juli in de Mariakapel te ’s-Hertogenbosch. Een ticket kost 100 euro waarvoor u gegarandeerd wordt van een 4 gangen menu all-in.

