Branchenieuws

Jaarlijkse Gastkok Event bij Supperclub

De Amsterdamse Supperclub houdt zondag 15 maart weer het jaarlijkse Gastkok Event. Deze keer staan Pascal Jalhaij en Mohammed ElHarouchi in de schijnwerpers.

Jalhaij was chef-kok van Restaurant Vermeer in Amsterdam. Daar schreef hij zijn eerste kookboek, verdiende hij in twee jaar twee Michelinsterren en werd hij beëdigd als Meesterkok van het Koksgilde. Hij is nu executive chef van Creadrome, een keuken waar nieuwe maaltijden, concepten en visies worden bedacht.

ElHarouchi
ElHarouchi, voorheen souschef van Jalhaij bij Restaurant Vermeer, heeft tegenwoordig zijn eigen, met één Michelinster bekroonde restaurant Solo in Gorinchem. Hij wordt geroemd om zijn bijzondere toepassing van kruiden en zijn uitgesproken smaken.

Terwijl de twee chef-koks het culinaire gedeelte van de avond verzorgen, regelt de Supperclub de dj's en artiesten voor muzikale omlijsting.