Wat nu nog Hotel-restaurant-herberg De Aanhouder Wint in het Drentse Eesergroen is, verandert vrijdag 15 mei in een hotel met Engels restaurant. Ook verandert dan de naam in Lucy's Inn.
Met het nieuwe, Engelse concept wil Lucy’s Inn zich verder onderscheiden in de markt. Daarbij zijn puurheid, kwaliteit en een grote mate van gastvrijheid en gemoedelijkheid de belangrijkste speerpunten.
In de Engelse keuken zal alles homemade gemaakt worden met pure ingrediënten; het restaurant zal ook een uitgebreide high-teakaart hanteren.
Lucy
De reden dat deze weg is ingeslagen, is omdat er steeds meer vraag was naar Engelse producten sinds de komst van Lucy Wubs-Burton, schoondochter van eigenaren Wim en Marianne Wubs. Wubs-Burton is geboren en getogen in Uttoxeter Staffordshire, een plaats in het Engelse Midland.
Gasten vroegen haar spontaan om traditioneel Engelse cakes en scones te bakken en waardeerden ook Lucy’s muffins, sandwiches, quiches en andere Engelse lekkernijen. Op aansporen van haar man Sander – die de bedrijfsleiding voert – en haar schoonouders, zette Wubs-Burton de high tea’s op de kaart.
Onderzoek
Een onderzoek van een groep van vijf studenten van de opleiding Communicatie aan de Hanzehogeschool Groningen en het daaruit voortvloeiende bedrijfsadvies, gaf begin 2009 de doorslag om het nieuwe horecaconcept volledig in te voeren.
Bij de heropening vindt ook de officiële overdracht plaats van Wim en Marianne Wubs aan hun zoon en zijn echtgenoot.

