Het Conservatorium Hotel serveert volgens reis- en eetschrijver Dylan van Eijkeren de beste steak tartaar van Amsterdam.
Van Eijkeren at ruim een jaar lang de steak tartaars van ruim 30 horecazaken in de hoofdstad. De kalfstartaar van 13 euro van de brasserie van het Conservatorium Hotel kwam als grote winnaar van 2012 uit de bus. Deze kreeg een 9- als eindcijfer.
Van Eijkeren: "De steak tartaar van het zoetzachte kalf is prachtig, pittig-zuur op smaak gebracht en helemaal af. We hebben er geen toevoegingen bij nodig, al zijn die er wel. We likken onze borden bijna schoon en betalen lachend de rekening. Ga daar heen."
Runner-ups
Van de meer dan 30 restaurants uit de test eindigen Vak Zuid, Pompstation en Halvemaan op een gedeelde tweede plaats met een 8,5. De derde plaats wordt bezet door George W.P.A., Café Schiller en Rijsel; die kregen alle een 8+.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

