Award voor Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Branchenieuws

Award voor Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Uit een selectie van 82 hotels in de categorie <200 kamers is het befaamde Bilderberg Parkhotel Rotterdam uitgeroepen tot Hotel of the Year 2018. Dit gebeurde tijdens het Golden Moment Awards Gala van EVENT Hotels in Keulen.  

General Manager Erik de Wit van het Parkhotel zegt buitengewoon trots te zijn op de prestaties van het team en de waardering van de gasten. “Dit is een aanmoediging voor ons om door te gaan op de ingeslagen weg en de investeringen die we in 2019 gaan doen.” Zo heeft het hotel, dat over 194 kamers beschikt, er dit jaar vijf Executive Torenkamers bij gekregen en worden de fitness & welness en de toilettengroepen volledig gerenoveerd.

Financiële groei
EVENT Hotels exploiteert meer dan 80 zakelijke en conferentiehotels in Duitsland, Italië en Nederland onder de naam van gerenommeerde internationale hotelmerken. Hun Hotel of the Year award wordt gebaseerd op financiële prestatie, gasttevredenheid en de tevredenheid onder medewerkers. Bilderberg Parkhotel Rotterdam laat jaar op jaar (financiële) groei zien en scoort hoog op kwaliteit, een reden om het hotel in het zonnetje te zetten. Naast de fysieke award, bestaat de prijs uit een bijdrage aan het personeelsfeest.

Rust in de dynamische stad
Het Bilderberg Parkhotel Rotterdam ligt in het centrum van de dynamische havenstad en heeft de grootstedelijke grandeur van een luxe hotel, met comfortabele kamers om weer helemaal op te laden. De hotelketen onderscheidt zich al 100 jaar met de best denkbare service. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en prachtige locaties staan hoog in het vaandel. De hotels bevinden zich op verschillende locaties door heel Nederland. Midden in het hart van bruisende steden en verscholen in de natuur met volop rust en ruimte.

Befaamd restaurant
Het restaurant van het Bilderberg Parkhotel Rotterdam – The Park – serveert gerechten volgens het signatuur van de met twee sterren bekroonde chef-kok Erik van Loo (restaurant Parkheuvel). De dagelijkse leiding van het restaurant is in handen van chef-kok Richard de Vries. Richard werkte als souschef enkele jaren samen met Erik van Loo, waaronder in restaurant Parkheuvel. The Park is onderscheiden met een Bib Gourmand en opgenomen in de Lekker 500.