Bedrijven

500 grootste foodformules van Nederland

Woensdag 26 juni organiseert het FoodService Instituut Nederland zijn jaarlijkse FSIN Food500 Congres, waar we onze ranglijst met de vijfhonderd grootste foodformules van Nederland presenteren. 

Tijdens het FSIN Food500 Congres presenteren we uiteraard ons FSIN Food500-rapport. Na afloop van het congres krijgt elke deelnemer deze benchmark mee naar huis. Daarnaast hebben we enkele zeer interessante sprekers uitgenodigd die hun visie geven op de toekomst van de foodsector en de groeikansen die zij signaleren.

Brand building 
Tijdens het FSIN Food500 Congres draait alles om formules, outlets en merken. Als vertegenwoordiger van ’s werelds grootste koffiemerk zal Martin Brok, verantwoordelijk voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, ons alles vertellen over brand building in food. Martin Brok, voorheen werkzaam voor onder meer Nike, Burger King en Coca-Cola, deed ervaring op in verschillende functies, zowel in de foodservice- als foodretailmarkt. Chris Muller, Professor Hospitality aan de universiteit van Boston, is als geen ander thuis op het gebied van corporate en chain restaurant management. De zeer ervaren hoogleraar heeft een lange staat van dienst op het gebied van ondernemerschap en leiderschap in de hospitalitybranche. Met zijn scherpe focus op brand building gekoppeld aan multi-unit en multi-site restaurants weet hij als geen ander wat de belangrijkste valkuilen en lessen zijn voor outlets in Foodservice.