Buitenhuis brengt een bijzondere nieuwe bitterbal op de markt. De Angus Bitterbal, met echt Schots Angus rundvlees, is een luxe bitterbal met een heel rijke smaak en een knapperige bite. Het vlees is extra mals en smelt bijna op de tong, dit geeft de bitterbal een luxe karakter.
Op borrelplanken zien we steeds vaker wat luxere of meer uitgesproken smaken terugkomen. Angusrundvlees staat alom bekend als een delicatesse en wordt in topkeukens veel gebruikt. Waar de klassieke bitterbal nog altijd de onbetwiste nummer één favoriet borrelhap is, wordt de behoefte om meer smaken toe te voegen aan de borrel steeds groter. Trends die elders in de keuken ook voorkomen, brengt Buitenhuis nu dus ook naar de bitterbal.
Angus: een uitzonderlijke kwaliteit rundvlees
Het Aberdeen Angus rund, oorspronkelijk uit Schotland, gedijt erg goed in gebieden met diverse kruiden- en grassoorten. Het levert gemarmerd vlees op met dunne lijntjes vet, wat de smaak van het vlees uitermate goed vasthoudt. De malsheid spat ervan af en maakt het vlees uitermate geschikt voor de ragout van de Angus Bitterbal van Buitenhuis.
Meer informatie
Alle ins- en outs over de nieuwe Angus Bitterbal zijn te vinden op het online platform van Buitenhuis: www.buitenhuissnacks.nl. Hier is gedetailleerde productinformatie te verkrijgen en zijn punten te sparen en te verzilveren in het loyaliteitsprogramma. Ook is hier POS-materiaal gratis te bestellen, waarmee de Angus Bitterbal onder de aandacht kan worden gebracht.

