Het innovatieve platform Deliveroo Editions komt nu ook naar Nederland. De keukens bieden 6 restaurantconcepten aan van bestaande restaurants. Voor de eerste editie in Nederland werkt Deliveroo samen met chef-ondernemers Michiel van der Eerde en Ron Blaauw. De 6 unieke concepten krijgen een eigen minirestaurant (met zitgelegenheid), met gerechten speciaal ontwikkeld voor bezorging.
De eerste vestiging van Deliveroo Editions is geopend in de nieuwe jeu de boules hal van Mooie Boules in Amsterdam-Oost. Deliveroo lanceert deze keukens met chefs, die de gelegenheid krijgen om hun bedrijf uit te breiden en te laten groeien. Gerechten kunnen binnen 30 minuten thuisbezorgd worden, maar langskomen kan ook.
Makkelijk bestellen en afhalen
Elk concept krijgt dus een eigen minirestaurant (met zitgelegenheid), met gerechten speciaal ontwikkeld voor Deliveroo. Makkelijk te bestellen maar ook mogelijk om af te halen. Bestellen gaat via de Deliveroo app of op locatie, en wanneer mensen afhalen, besparen ze de bezorgkosten.
De 6 concepten
De zes keukens worden ingericht door chefs Ron Blaauw en Michiel van der Eerde. Zij ontwikkelden compleet unieke concepten, geïnspireerd op hun eigen restaurants:
* Pho Sho by BAUT: het nieuwe concept van chef Michiel van der Eerde brengt authentieke Vietnamese pho met een moderne Westerse twist.
* Pita Pita Pita by Nacarat: Ron Blaauw’s Nacarat is bij velen al bekend. Voor Deliveroo Editions giet de sterrenchef zijn Midden-Oosterse concept in een streetfoodvorm.
* Indonesian by Ron Gastrobar: Ron Blaauw deed inspiratie op in Indonesië en brengt nu de authentieke streetfood gerechten naar Amsterdam-Oost.
* Superbowls by BAUT: Gezonde pokébowls gecreëerd door chef Michiel van der Eerde.
* WaHa: Nog meer gezonds uit de keuken van BAUT. Chef Jerry Koestal tovert de geweldigste proteinbowls op tafel. Met groente als basis, maar ook verkrijgbaar met vis of vlees.
* Armando’s: Exotische Caribische kippetjes haal je bij Armando, uit de keuken van BAUT

