eazie wint populairste vegan gerecht
Branchenieuws

eazie wint populairste vegan gerecht

eazie’s Tikka Masala met vega chicken uitgeroepen tot populairste gerecht van de Vegetarische Restaurantweek 2020.

9 t/m 15 maart was de Nationale Week Zonder Vlees met daaraan weer gekoppeld de Vegetarische Restaurantweek. Hierbij streden 195 restaurants om de titel ‘Meest populaire vegetarische gerecht van 2020’. De bezoekers van de Vegetarische Restaurantweek hebben de Tikka Masala Vega Chicken van healthy food restaurant eazie hierbij uitgeroepen tot winnaar. Om het succes te vieren, kunnen gasten dit gerecht nog tot eind mei te bestellen. 

Gasten kiezen nu vaker voor vegetarisch

Vegetariërs en veganisten kunnen bij eazie kiezen uit een breed assortiment. Met het toevoegen van de vegetarische kipstukjes merkt eazie dat gasten die normaal voor vlees kiezen nu vaker vegetarisch eten. Shunli Huang, mede-eigenaar eazie: “En dat was exact het doel dat wij voor ogen hadden bij de introductie van onze vegetarische kipstukjes: onze gasten inspireren en de overstap van een maaltijd met vlees naar een maaltijd zonder vlees verkleinen.”  

Gerelateerd nieuws

5x vegan innovatie op Vegan Day Sligro
donderdag 12 maart 2020
Winnaars 1e Vegan Cheese Awards
woensdag 4 maart 2020
10x vegan innovatie op Horecava 2020
maandag 20 januari 2020
Inspirerende vegan horecaconcepten
donderdag 19 december 2019