Van maandag 9 t/m zondag 15 maart is de Nationale Week Zonder Vlees. 't Zusje doet met alle 27 vestigingen mee!
Gasten worden een week lang verrast met gevarieerde combinaties uit de vegetarische keuken. Hiermee wil ’t Zusje haar gasten laten ervaren dat je ook heerlijk ‘groen’ kunt genieten.
Gasten verrassen
Gasten verrassen en verwennen, dat is wat ’t Zusje het liefste doet. Dit gaf ’t Zusje des te meer reden om deze bijzondere uitdaging aan te gaan. Eigenaar Peter Smits: “Meedoen is een besluit waar goed over nagedacht is. We geloven écht dat het kan, dat onze gasten avondvullend bourgondisch groen kunnen genieten zonder dat zij het stukje vlees of vis missen. Dat willen we hen graag laten ervaren. Zoals men dat van ’t Zusje mag verwachten, gaan we dit op een heel eigenzinnige manier doen. Gasten kunnen kiezen uit veertig verschillende gerechtjes op de speciaal voor deze week ontwikkelde menukaart.”
Rondje Groen
Smits: “Met onze deelname aan de Nationale Week Zonder Vlees borduren we voort op het succes van het Rondje Groen, een concept dat al enkele jaren vast onderdeel is van de menukaart. Met het Rondje Groen maken onze gasten op een leuke, laagdrempelige manier kennis met de verrassende en veelzijdige vegetarische keuken. Onze tapas zijn echt kleine, complete gerechtjes. Daarmee onderscheiden we ons van anderen.”

